Arrangemang

Strängnäs Mekaniska AB tävlade i flipper på sin AW

Strängnäs Mekaniska AB tävlade i flipper på sin AW
Foto: Eskilstuna Pinball

Publicerad: 15 oktober 2022

Företaget bokade in sig hos Eskilstuna Pinball på ett arrangemang för att tävla i flipper. Perfekt sätt att ha en "after work" tillsammans.

En regnig torsdagskväll med jobbet kan faktiskt vara helt... fantastisk.

Strängnäs Mekaniska AB bokade in sig på ett företagsarrangemang till AW med de anställda.


Hur funkar det egentligen? Varför fick du så många miljoner poäng på den här maskinen?


Först lite uppvärmning med att känna på maskinerna. Det är ju ändå runt 40 maskiner hos Eskilstuna Pinball. Så det finns både nostalgi och moderna flipper att utforska. Eskilstuna har ett unikt ställe som få vet om.


Efter en kort introduktion om föreningen, lokalerna och hur det fungerar så satte tävlingen igång. En tävling där datorn lottar ut vem du ska möta och håller reda på ställningarna. På så vis kan alla vara med och tävla, även de som aldrig tidigare testat att spela.


Kjell visar hur man kan göra på Dialed In


Efter massor av energi och engagemang i ett par timmar så kunde till slut en final ta plats där det blev mycket spännande att följa med till slutet och prisutdelningen.


Det gick tidvis hett till på tävlingen


Man kunde inte gå miste om besvikelsen av att ha missat finalplatsen som kvällens segrar innan gänget gick vidare tillsammans på en bit mat hos Ölkultur.


Pokalen är vunnen!


Vi på Eskilstuna Pinball önskar företaget välkomna tillbaka inom kort för att återigen tävla om 1:a priset.

Är ni också intresserade av att boka ett arrangemang med företaget eller kompisgänget för en AW? Klicka på "Boka" så kontaktar vi er. Du kan också se tillgängliga tider i vår kalender. Vi ses! 


Datorn lottar och håller ställningarna