Event

Eskilstuna Pinball - Där flipperspel blir en upplevelse

Eskilstuna Pinball - Där flipperspel blir en upplevelse
Foto: Eskilstuna Pinball

Publicerad: 02 maj 2023

Har du någonsin velat testa dina färdigheter i att spela flipper? Eller kanske du är en inbiten flipperspelare som söker nya utmaningar? Oavsett vilket är Eskilstuna Pinball den perfekta platsen för dig.

Eskilstuna Pinball är en förening som brinner för att främja flipperspelande. Vi är övertygade om att flipper är mycket mer än bara ett spel - det är en social upplevelse som ger dig möjlighet att utmana dig själv och ha roligt samtidigt.

Vi är stolta över att erbjuda en unik upplevelse som passar alla, från nybörjare till proffs. Våra after works och företagsevent är det perfekta tillfället att prova på flipperspel och lära känna likasinnade människor.

Vi har ett brett utbud av spel som täcker allt från klassiska till moderna flippermaskiner. Vi har också professionella instruktörer som hjälper dig att lära dig spela och förbättra dina färdigheter.

Men det är inte bara spelet som är roligt - det är också den unika atmosfären som skapas när människor samlas för att spela flipper. Det är en plats där du kan koppla av, ha kul och skapa nya minnen med vänner och kollegor.

Så varför inte boka in dig på ett event hos oss? Oavsett om du letar efter en rolig eftermiddag med kollegorna eller en avslappnad kväll med vänner, kommer Eskilstuna Pinball att ge dig den perfekta upplevelsen.

Besök vår hemsida för att läsa mer om våra tjänster och evenemang, eller kontakta oss direkt för att boka in en tid. Vi ser fram emot att välkomna dig till Eskilstuna Pinball - där flipperspel blir en upplevelse.